Защо е полезен имейл маркетингът?
|

Защо е полезен имейл маркетингът?

В тази статия ще разгледаме защо е полезен имейл маркетингът, какви са нашите услуги и един пример с опит от наш клиент, за да разберете защо е полезен имейл маркетингът?

Нашите услуги за имейл маркетинг предлагат много повече от просто изпращане на имейли до вашите контакти.


Ние предлагаме:

  • Маркетинг стратегия, изготвена специално за вашия бизнес от маркетинг експерт и съгласувана с цялостната ви рекламна стратегия.
  • Технически имейл маркетинг експерт, който ще управлява вашия списък с контакти; ще сегментира аудиторията ви; ще избере подходящ софтуер за изпращане на имейл кампании; ще създаде акаунт за вашият бизнес и ще го настрои така, че имейлите ви да не попадат в спам; ще отговаря за разработването и тестването на кампаниите ви.
  • Ръководител на проекта, който ще гарантира, че вашите имейл кампании се доставят навреме и до правилните аудитории.
Защо е полезен имейл маркетингът?
Защо е полезен имейл маркетингът?

Защо е полезен имейл маркетингът?


Опит с наш клиент:

Неотдавна наш клиент реши да се възползва от нашите имейл маркетинг услуги. Компанията разполагаше с първоначален имейл списък от около 5000 абонати, когато за първи път дойдоха при нас и също така нямаха никаква стратегия за изпращанията си.


Когато започнахме да работим с тях, първо разгледахме стратегически техните услуги, хората, с които обикновено правеха бизнес, и външния вид и усещането на тяхния бранд.

След среща с клиента и потвърждаване на първоначалните ни предположения, ние започнахме да изготвяме тяхната имейл маркетинг стратегия.

Стратегия за имейл маркетинг


Първото нещо, което направихме, беше да изпратим на всички абонати първоначален имейл, за да проверим ангажираността им и желанието да продължат да получават имейл комуникация от нашия клиент. По този начин успяхме да намалим общия размер на списъка с 1400 контакта. След това изпратихме нова кампания да обновения списък с цел да разберем повече за интересите на всеки един от абонатите в листата и правилно да я сегментираме за следващите пращания.

Стратегия за имейл маркетинг
Стратегия за имейл маркетинг


Защо е полезен имейл маркетингът?

Първоначални резултати:

Важно е да се отбележи, че дори по време на първоначалния процес на сегментиране, нашият клиент започна да забелязва потенциални клиенти, влизащи в тяхната продажбена фуния.

Темата на първата кампания за сегментиране беше за закупуване на франчайз и в рамките на първите 24 часа от изпращането на имейла, нашият клиент събра 25 нови потенциални клиента.


Следващите ни стъпки след сегментирането бяха да изпратим имейли, които говорят на всяка потребителска група. Тези имейли са предназначени да образоват читателите и да им помогнат да преодолеят бариерата от любопитни към заинтересовани.

Имам нужда от имейл маркетинг

Разбира се, че имейл стратегията най-вероятно изглежда различно за вашия бранд в зависимост от вашите специфични нужди и ситуация, но ние от SmartAssistBG гарантираме за ефективността и възможностите на нашата услуга за имейл маркетинг. Бъдете сигурни, че вашият успех е нашият основен приоритет.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.