Добре дошли в smartassistbg.com, партньор номер едно в помощ на вашия бизнес. Ние сме екип млади и амбициозни хора, посветени на мисията да предоставим най-доброто от света на виртуалните асистенти, с фокус върху вашия успех, нашият дългогодишен опит и внимание към детайлите.

Тук ще намерите повече информация за нас
Научете повече за нас

Основан през 2020 година, smartassistbg.com е плод на желанието да помагаме и да предадем знанията и уменията си на хора като нас, които се стремят постоянно да се развиват и усъвършенстват. Когато се роди идеята за първи път, нашата страст към това да прилагаме наученото през годините по най-добрия начин ни подтикна да не губим и минута повече и да напуснем ежедневната си работа, така че smartassistbg.com да ви предложи най-добрите виртуални асистенти за вашия бизнес. Сега обслужваме клиенти от страни като Франция, Люксембург, Австрия, Канада и България и сме развълнувани, че можем да превърнем нашата страст в собствен уебсайт.

Надяваме се, че ще се радвате на услугите ни толкова, колкото ние се радваме да ви ги предлагаме. Ако имате въпроси или коментари, моля не се колебайте да се свържете с нас и да получите своята безплатна конституция.

На Ваше разположение,
Екипът на Смарт Асист